Loading Events
  • This event has passed.

Zbog kiše koncert TBF-a na Gričevanju pomaknut na utorak 29. rujna

29 rujan, 2015Nastup TBF-a koji je danas trebao otvoriti koncertni set 5. izdanja Gričevanja zbog predviđene kiše i lošeg vremena pomaknut je na utorak 29. rujna.

TBF
TBF

Unatoč tome, udružen s Device_artom, Space Festivalom i Klovićevim dvorima pod zajedničkim nazivom Na gornjem gradu, Gričevanja starta danas u 21 sat upravo u Klovićevim dvorima nastupom splitskog soundsystema Banana Zvuk. Koncertni dio Gričevenja na platou Tuškanac, otvorit će u petak 25. rujna odličan rock bend Killed A Fox.

 

Ostatak programa Na Gornjem gradu odvijat će se prema planu.

 

Banana Zvuk je splitski soundsystem u sastavu producent i DJ Luka iz TBF-a i MC i selektor Yuri iz St!llnessa. Ti splitski veseljaci od 2006. godine svoju ljubav prema svim oblicima roots glazbe šire dalje među ljude. Istražuju i promoviraju sve od raggea, hip-hopa, dancehalla, junglea i različitih mashupova. Njihova poruka je vrlo jasna Uživamo kad se ljudi totalno razvale i party ode u nekontrolirane uvjete. Radimo sve da bi se ekipa s nama zabavila, a mi ostali u svijetu pozitivnih vibracija.

 

Stoga, bez obzira što je današnji koncert TBF-a pomaknut na utorak 29.9., Gričevanje poziva u Klovićeve dvore sve ljude dobrih vibracija da dođu proslavit početak jedanaesterodnevnog festivala. Upad je kao i na sva događanja vezana za projekt Na gornjem gradu – besplatan. Početak 21 sat.

Details

Date:
29 rujan, 2015
Time:
20:00 - 23:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Plato Gradec i Tuškanac
Zagreb, Hrvatska + Google Map