Loading Events
  • This event has passed.

Zdenka Kovačiček i Branko Bogunović Pif u ‘Jazz Gardenu’ Vintage Industriala

13 rujan, 2017Finale Jazz Garden programa koji se održavao jednom tjedno od lipnja 2017. zatvorit će Zdenka Kovačiček, jedna od najznačajnijih pjevačkih pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni i to nakon 50. godina karijere. Legendarna persona suvremene hrvatske glazbene povijesti, žena za sva vremena, Zdenka Kovačiček nastupit u Ljetnom vrtu Vintage Industriala u srijedu 13. rujna u pratnji vrhunskog majstora gitare – Branka Bogunovića Pifa.

Zdenka Kovačiček
Zdenka Kovačiček

Prisvajali su je poklonici rocka i jazza, vrijedila je kao sigurni pogodak na svakoj smotri bluesa i soula, izlazila je na pozornice glazbenog teatra, sakupljala nagrade i bila proglašavanja najboljim ženskim vokalom u državi. Zdenka Kovačiček posvetila se daskama koje život znače cijeli svoj život. Sa 5 godina počela je glumiti, pjevati i plesati.

 

Zdenka je danas u svojoj najzrelijoj dobi sa 50 godina sjajne karijere iza sebe, još uvijek u samom vrhu hrvatske glazbene scene, veliki je uzor mladim generacijama, a pred njom su tek sada najveći projekti: kazališni i koncertni.

 

Nastup će se održati u Ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara. Ulaz je besplatan.

 

Details

Date:
13 rujan, 2017
Time:
20:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map