Loading Events
  • This event has passed.

Željka At Ease – koncert u Ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara

3 rujan, 2016Kada nisu u svojim matičnim bendovima Chui Tobogan ManGroove, Groovy Cakes, Željka, Toni i Đuro okupe se u Željka At Eaese pa pop standarde oblikuju u fine jazz stvarčice. Kako to zvči provjerite u subotu 3. rujna u Ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara.

Željka At Ease
Željka At Ease

Željka At Ease – „Supermodel koji uživa u hrani, hrabra fobičarka, strastvena plesačica, loša matematičarka i žena koja može izgovoriti 30 riječi u sekundi“

 

Željka Veverec je pjevačica čiji divni glas poznajete iz sjajnog soul funk benda Mangroove , koji trenutno fura ljetni hit “Ljeto bez nas” . Željka surađuje i s talijanskim producentom i klavijaturistom Soul Basement s kojim je snimila album soul jazz balada ”Yesterday Today Tomorrow”, a koji je objavila berlinsku etiketa Stereo Delux. Uz sve to Željka kao glumica i pjevačica nastupa i u kazalištu, posebice u mjuziklima, pa ste je tako imali prilike slušati i gledati u ”Kosi”, ”Aidi”, ”Ljepotici i Zvijeri”, ‘Cabaretu’, ”Jalti”….

 

Osim autorske glazbe koju stvara u Mangrooveu voli se poigravati i s poznatim i manje poznatim pop pjesmama pa je tako oko sebe okupila odlične muzičare Tonija Starešinića (Mangroove, Chuii, Tobogan, Sunrise sessions…) i Đuru Dobranića (Groovy Cakes, TANNU TUWA) i zajedno su krenuli su glazbenu igru.

 

Na pozornici je uvijek veselo, nepredvidljivo, nepretenciozno i prije svega opuštajuće. Pjesme krenu u jednom smjeru, ali tko zna gdje će završiti i hoće li završiti istu večer, jer jazz je čarolija pod kojom ovo troje začaranih glazbenika improvizira i poigrava se ne samo solistički nego kolektivno, sa strukturama i formama pjesama u čijim rukama od pjesme ostane samo naslov, a ono što taj naslov potpisuje svaku se večer stvara iznova svaki put u nekom drugom smjeru.

 

Željka Veverec – vokal
Toni Starešinić – klavijature
Đuro Dobranić – cajon & udaraljke

 

Početak je u 21 sat / UPAD: 0 KN / + Graffiti na Gradele x FJ After After Beach Party with dj Oliver, Distinctive, Oberan

Details

Date:
3 rujan, 2016
Time:
21:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map