Loading Events
  • This event has passed.

Zemlja Gruva! u Vintage Industrial Baru

27 listopad, 2016Zemlja gruva! – fenomenalna beogradska grupa prepoznatljiva po specifičnom glazbenom i stilskom imidžu koja je svoju kvalitetu potvrdila nastupima ispred velikih, svjetskih zvijezda Cee-Lo Greena, Nouvelle Vague i Amy Winehouse – nakon podužeg vremena vraća se u Zagreb, ovoga puta u Vintage Industrial Bar u kojem će nastupiti u četvrtak 27. listopada.

Zemlja Gruva! u Vintage Industrial Baru
Zemlja Gruva! u Vintage Industrial Baru

Pod skutama vlastite izdavačke kuće ‘Gruvlend’, Zemlja Gruva! njeguje šarolik glazbeni stil u kojem dominira ”crni ritam” odnosno afro, neo/soul, ragga,raggae, jazz, swing i općenito glazba ’60-ih godina. Svi ti energični glazbeni stilovi podebljani su snažnom puhačkom sekcijom te s tri vokalna solista različitog izraza Zoe Kidah, Konstrakta i MC Milovan.

 

Već s prvim albumom ‘Gruvlend!”, Zemlja Gruva! uspjela je šarmirati glazbenu kritiku, publiku, a s time organizatore brojnih festivala i koncerata u regiji. Još veći broj publike osvojili su projektom “Dino u Zemlji gruva”, svojevrsnom hommageu neprežaljenom Dini Dvorniku.

 

U lipnju ove godine, Zemlja Gruva! grunula je van drugi album “Šta stvarno želiš!” koji je popraćen sjajnim video spotom za pjesmu “Django”.

 

“Plesanje do znoja!” parola je koja predstavlja pionire nove regionalne pop scene, ljude s nevjerojatno zarazne, pozitivne energije koji vam svojim likom i djelom žele dobrodošlicu u Zemlju Gruva! u VintageIndustrialu , u četvrtak 27. listopada.

 

Početak koncerta predviđen je za 21:30 h. Vrata kluba otvorit će se u 20: 00 h. Cijena ulaznica u pretprodaji 45 kn, na dan koncerta 60 kn. Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti u klubovima Kavez i VintageIndustrial (Savska 160) te u Dirty Old shopu (Tratinska 18)

Details

Date:
27 listopad, 2016
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn45 – Kn60
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map