Loading Events
  • This event has passed.

Žen, Sleepyheads, ESC Life, Modern Delusion & Vibrica na Potpikniku 2016.

8 svibanj, 2016Portal Pot Lista i Močvara su još jednom udružili snage povodom proslave rođendana te po drugi put organiziraju jedinstven glazbeno-zabavni spektakl: PotPiknik!

Potpiknik (Foto: Tomislav Sporiš)
Potpiknik (Foto: Tomislav Sporiš)

Cjelodnevno druženje na nasipu pokraj Močvare lani se pokazalo uspješnim pa je odlučeno sve ponoviti i ove godine u nedjelju 8. svibnja. Cijeli program počinje već u podne, od 13 sati kreću radionice za najmlađe i one malo starije – izrada zmajeva legendarnih Zmajara s nasipa, Kontejnerova radionica zvuka za djecu kao i radionica prirodne kozmetike za malo starije.

 

Oni željni sporta moći će se prijaviti na malonogometni turnir koji će se organizirati na licu mjesta, a s glazbom krećemo već od ranih prijepodnevnih sati.
Neizostavni glazbeni dio uređuju potlistaši koji su za svoju i vašu hipi dušu dogovorili nastupe skupina Vibrica (megahipi drum circle kolektiv), Modern Delusion (post punk diverzija, u biti hipiji prerušeni u kožne jakne), ESC Life (potlistin gotovo kućni bend koji ima bubnjara koji voli Pink Floyd, dakle hipi), Sleepyheads (omiljeni indijaneri, a što su indijanci nego hipiji?) i Žen (post rock emoaneri, a emocije su sukus hipika) koji su tempirani da zasviraju u suton (hipi overload!).
Koncerti kreću od 16 sati, ali glazbe će na nasipu biti i od podneva – do koncertnih nastupa zabavljat će vas pot listini DJ-evi.

 

“Trava će se pokositi, zmajevi razletjeti, šank spustiti na nasip, a bendovi prirediti najbolju glazbenu feštu pod otvorenim nebom za nula kuna. Sve što je na vama je da se pojavite s dekom i reketima za badminton. Dođite djeco i odrasli, psi, mačke, papige! PotPiknik 2016. nudi vam mjesto pod suncem u dost’ dobrom društvu!”, najavljuju organizatori.

 

U slučaju lošeg vremena, cijeli događaj se seli u dvorište Močvare

Venue

Savski nasip
Zagreb, Hrvatska + Google Map