Loading Events
  • This event has passed.

Zmaj i Portman na MIMO-u u MSU

4 ožujak, 2018Peti koncert pete MIMO sezone održat će se 4. ožujka u multimedijskoj dvorani Gorgona zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti, uz izravan prijenos na Prvome programu Hrvatskoga radija i live videostreaming.

  • 3
    Shares
Zmaj i Portman na MIMO-u u MSU

Zmaj je eksperimentalni rock sastav iz Virovitice. Bend nastaje kao odgovor na statičnu glazbenu scenu u Hrvatskoj, koja kroz borbu, danas konačno prolazi kroz promjenu i napredak. Pjesmama s debitantskog albuma ‘Svaki kraj novi je početak’ obećavaju da će nas povesti na nezaboravno glazbeno putovanje različitim atmosferama, žanrovima i karakterima glazbe.

Portman nastaje 2004. godine i od tada djeluju kao instrumentalan bend. Nakon puno eksperimentiranja i nekoliko promjena u postavi bend je našao svoj prepoznatljiv stil u instrumentalnom rocku kombinirajući razne žanrove. Osim bazičnog post rocka mogu se primjetiti mnogi elementi različitih utjecaja sklopljeni u vrlo prozračnim zvukopisima, od math rocka, pa do atmosferičnih sadržaja protkanih ambijentalnim pasažama.

Organizator napominje: Zbog ograničenog broja sjedala u dvorani molimo vas da dođete i osigurate si mjesto na vrijeme. Pola sata prije početka koncerta je dovoljno. Koncert počinje točno u 20:05 sati.

Preporučena donacija za koncerte je 20 kn. Sav prihod od donacija ide izvođačima.

  • 3
    Shares

Details

Date:
4 ožujak, 2018
Time:
20:00 - 23:30
Cost:
20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Muzej suvremene umjetnosti
Zagreb, Hrvatska
  • 3
    Shares