Loading Events
  • This event has passed.

Zoran Predin i Matija Dedić nastupaju dvije večeri u Gavelli

20 prosinac, 2011Zoran Predin i Matija Dedić koncertno će predstaviti album ‘Tragovi u sjeti’ u zagrebačkom kazalištu Gavella 20. i 21. prosinca.

Zoran Predin i Matija Dedić 'Tragovi u sjeti'

Zagrebačka koncertna promocija albuma Zorana Predina i Matije Dedića “Tragovi u sjeti” održat će se u Gradskom dramskom kazalištu Gavella 20. i 21. prosinca od 20.30 sati! Koncert u Gavelli ujedno je i prvo predstavljanje uživo cijelog albuma “Tragovi u sjeti” koji je objavljen početkom listopada (Aquaurius Records), a donosi poslasticu s 12 pjesama što su ostavile traga u vremenu i sjećanjima mnogih generacija –  “Ti si mi u krvi” Kornelija Kovača, Bregovićeva “Te noći kad umrem”, Runjićeva “Galeb i ja”, “Magla” Karla Metikoša, Balaševićeva “Priča o Vasi Ladačkom” i druge pjesme velikih pjevačkih zvijezda i autora bivše države.

„Na koncertima ‘Tragovi u sjeti’ pjevat ću i svoje najpoznatije pjesme prearanžirane na isti način kao one iz albuma. Publika će tako moći premijerno poslušati pjesme ‘Čakaj me’ ili ‘Naj ti poljub nariše ustnice’, kako su zvučale u svojim kolijevkama. Neke su dobile potpuno novu ritmiku pa vjerujem da će publika uživati u novom aranžmanu pjesme ‘O mladom studentu i udanoj ženi’ ili u ‘Vilenjaku’, koji je u novom neobičnom valceru još osjećajniji. Program sam ispleo na takav način da se moje i autorske pjesme mojih kolega nadopunjuju, da se na duhovit način plete pletenica iz pjesama o ljubavi, o smrti, o ljepoti, o sjeti i o prošlim i budućim vremenima“, kazao je Zoran Predin uoči dvostruke koncertne promocije u Gavelli.

Details

Start:
20 prosinac, 2011
End:
21 prosinac, 2011
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Kazalište Gavella
Zagreb, + Google Map