Loading Events
  • This event has passed.

Zoran Predin i Matija Dedić nastupaju dvije večeri u Gavelli

20 prosinac, 2011Zoran Predin i Matija Dedić koncertno će predstaviti album ‘Tragovi u sjeti’ u zagrebačkom kazalištu Gavella 20. i 21. prosinca.

Zoran Predin i Matija Dedić 'Tragovi u sjeti'

Zagrebačka koncertna promocija albuma Zorana Predina i Matije Dedića “Tragovi u sjeti” održat će se u Gradskom dramskom kazalištu Gavella 20. i 21. prosinca od 20.30 sati! Koncert u Gavelli ujedno je i prvo predstavljanje uživo cijelog albuma “Tragovi u sjeti” koji je objavljen početkom listopada (Aquaurius Records), a donosi poslasticu s 12 pjesama što su ostavile traga u vremenu i sjećanjima mnogih generacija –  “Ti si mi u krvi” Kornelija Kovača, Bregovićeva “Te noći kad umrem”, Runjićeva “Galeb i ja”, “Magla” Karla Metikoša, Balaševićeva “Priča o Vasi Ladačkom” i druge pjesme velikih pjevačkih zvijezda i autora bivše države.

„Na koncertima ‘Tragovi u sjeti’ pjevat ću i svoje najpoznatije pjesme prearanžirane na isti način kao one iz albuma. Publika će tako moći premijerno poslušati pjesme ‘Čakaj me’ ili ‘Naj ti poljub nariše ustnice’, kako su zvučale u svojim kolijevkama. Neke su dobile potpuno novu ritmiku pa vjerujem da će publika uživati u novom aranžmanu pjesme ‘O mladom studentu i udanoj ženi’ ili u ‘Vilenjaku’, koji je u novom neobičnom valceru još osjećajniji. Program sam ispleo na takav način da se moje i autorske pjesme mojih kolega nadopunjuju, da se na duhovit način plete pletenica iz pjesama o ljubavi, o smrti, o ljepoti, o sjeti i o prošlim i budućim vremenima“, kazao je Zoran Predin uoči dvostruke koncertne promocije u Gavelli.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Details

Start:
20 prosinac, 2011
End:
21 prosinac, 2011
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Kazalište Gavella
Zagreb, + Google Map