Loading Events
  • This event has passed.

Zoran Predin i Matija Dedić sviraju ‘Tragove u sjeti 1 + 2’ u Lisinskom

28 veljača, 2017Koncert dvojice izvrsnih glazbenika, Zorana Predina i Matije Dedića održat će se 28. veljače u KD Vatroslav Lisinski s početkom u 20 sati.

Zoran Predin i Matija Dedić
Zoran Predin i Matija Dedić

Koncert je naslovljen “Tragovi u sjeti 1+2” čime je najavljen i njegov program. “Tragovi u sjeti” dvije su zbirke autorskih pjesama i obrada velikih hitova domaćih i regionalnih autora u specifičnom kantautorskom stilu Zorana Predina i jazz improvizaciji Matije Dedića, a koncert ujedinjuje izbor pjesama s oba albuma.

 

Prva edicija “Tragovi u sjeti” izašla je 2011. godine, a “Tragovi u sjeti 2” 2016. godine. Na potonjoj nalaze se Runjićeva i Britivićeva “Potraži me u predgrađu” zajedno s nekoliko narodnih napjeva, “Lela Vranjanka”, “Što će mi život” i “Sve što želim u ovom trenutku”. Veliki hitovi izvedeni u maniri šansone, poput Urbanove “Moja voda”, Bajagine “Zažmuri” ili Kovačeve i Britvićeve “Nadvožnjak za Trnje” čine ovaj album i koncert jedinstvenim spojem generacija i njihovih identiteta.

 

Prva zbirka pjesama “Tragovi u sjeti” sadrži pjesme kao što su “Priča o Vasi Ladačkom”, “Jesen u meni”, “Ti si mi u krvi”, “Te noći kad umrem”, “Galeb i ja”, “Magla”…

 

Zoran Predin i Matija Dedić, zajedno na sceni velike dvorane Vatroslava Lisinskog, povest će publiku na izlet kroz velike glazbene trenutke pjesmama koje su markacije scene i vremena u kojem živimo.

 

Cijena ulaznica na blagajni dvorane: 100, 120, i 140 kuna.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Details

Date:
28 veljača, 2017
Time:
20:00 - 23:55
Cost:
Kn100 – Kn140
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

KD Vatroslav Lisinski
Zagreb, Hrvatska + Google Map