Loading Events
  • This event has passed.

Zoran Predin u Tvornci kulture predstavlja album ‘Kosa boje srebra’

23 studeni, 2013Kultni slovenski kantautor Zoran Predin nastupit će u Velikom pogonu Tvornice kulture u subotu, 23. studenog.

Zoran Predin - Kosa boje srebra

Zoran Predin i zagrebačka publika oduvijek su imali poseban odnos. Poznati slovenski glazbenik i književnik, nekada lider benda Lačni Franz, a poslije uspješan solo izvođača uvijek je rado viđen gost u svim svojim glazbenim inačicama.

U karijeri koja traje više od tri desetljeća Zoran Predin je objavio 32 albuma, a ovih dana najavljuje novi, “Kosa boje srebra” koji će se u prodaji pojaviti sredinom listopada. Album je ime ponio po pjesmi koju je Predin objavio prije nekoliko mjeseci i posvetio svojoj prijateljici Margiti Stefanović, ikoni novovalne scene i preminuloj klavijaturistici EKV-a.

Na 11 novih pjesama uposlen je poznati slovenski producent Iztok Turk (Videosex) na čiju je elektronsku podlogu Zoran Predin Quartet dodao puno magije, “poetike, erotike i potrebnu dozu crnog humora”, kako je nedavno izjavio medijima.

Koncert u Velikom pogonu Tvornice kulture 23. studenog bit će izvrsna prilika, osim provjerenih Predinovih uspješnica, premijerno poslušati i pjesme sa novog albuma “Koja boje srebra”.

Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 90 kuna.

Details

Date:
23 studeni, 2013
Cost:
70kn – 90kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map