Loading Events
  • This event has passed.

Zoster nastupu u Vip Clubu

21 prosinac, 2013Mostarska grupa Zoster održat će koncert u Vip Clubu, u subotu 21. prosinca s početkom u 23 sata.

Zoster

Rock bend neobičnog, kako kritičari kažu, psihodeličnog rock zvuka publiku ne ostavlja ravnodušnom. Na ovom koncertu još će jednom pokazati zašto ih publika širom regije jedva čeka čuti uživo te zašto ih glazbeni kritičari bez zadrške hvale.

Njihov posljednji album „Imači kada“ oduševio je publiku koja je četiri godine čekala novi album.

Grupa Zoster osnovana je 2001. godine u Mostaru. Prvi album “Ojužilo” objavljen je 2005. godine za izdavačku kuću “Gramofon” iz Sarajeva. Kroz bend je prodefiliralo mnoštvo glazbenika, ali okosnicu sve ove godine čine Mario Knezović, Atilla Aksoj i Goran Rebac.

Zoster priča autentičnu priču koja je zadata u koordinatama vremena i prostora u kojem žive. Njihovi nastupi uživo nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. To nije još jedan u nizu angažiranih bendova. Možda socijalno osviješten, ali angažiran nikako. Oni pjevaju o svemu što misle da trebaju. Pjevaju o prijateljstvu, ljubavi, kriminalu, prolaznosti života, o životu uopće. Kritičari za njih kažu da su prošli katarzu od rock-reggae benda do buntovničko-psihodeličnog rocka. 2007. godine objavljuju album “Festival Budala”, također za Gramofon, a 2011. objavljen je posljednji studijski materijal “Imači kada” .

Karte će se moći kupiti na blagajni kluba, po cijeni od 50 kuna na dan koncerta, ili u pretprodaji u Vip Clubu po cijeni od 40 kuna. Koncert počinje u 23 sata.

Details

Date:
21 prosinac, 2013
Cost:
40kn – 50kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Vip Club
Zagreb, + Google Map