Eros Ramazzotti u Puli

Eros Ramazzotti

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, Eros Ramazzotti, nakon gotovo 20 godina vraća se u veličanstvenu Arenu Pula, 14. kolovoza u sklopu svoje svjetske turneje Battito Infinito.

Nakon što je u listopadu 2022. krenuo u osvajanje svijeta, Eros Ramazzotti, glasnogovornik jedne gotovo iščezle generacije, nastavlja svoj nezaustavljivi niz i tijekom ljeta 2023. kroz više od sedamdeset već najavljenih datuma.
Erosova avantura Battito Infinito World Tour nastavlja se tako u organizaciji Star produkcije i Adria Summer Festivala, 14. kolovoza 2023. u pulskoj Areni. U koncertu od preko dva sata, kojim će slaviti beskonačne otkucaje glazbe koja će odjekivati spomenikom kulture te večeri, Eros će raspjevati svoju publiku s više od 25 pjesama koje prate njegovu 35-godišnju karijeru.

Glazbeni spektakl ovog velikana koncert je koji se ne smije propustiti, a ulaznice po cijeni već od 390,00 kn možete kupiti od utorka, 13. prosinca 2022., od 14:00 sati u sustavu Eventim i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X