Po’ metra crijeva u Pogonu kulture

Po’ Metra Crijeva (foto: Dark Indigo)

Koncertna promocija povodom izlaska novog albuma “Boškarin 4” ča-metal institucije Po’ metra crijeva na rasporedu je u subotu, 20. svibnja od 21h u Pogonu kulture. Na koncertu će predstaviti novi album u cijelosti uz niz poznatih hitova, a za Vas su uz Franeta Iznutricosjeka i Djeda Mrza pripremili nova čudovišta.

Early bird ulaznice su u prodaji do 15. siječnja i to po cijeni od 55,00 kn (7,30 €). Nakon toga kreće pretprodaja po cijeni od 10 €, dok će na dan koncerta za ulaznicu treba izdvojiti 15 €. Prodajna mjesta su Dallas music shop Rijeka i sustav Entrio.

Osnovani 2003. godine, iza sebe imaju tri službena albuma u vlastitom izdanju “Črne Besede Va Kastafskih Šumah”, “Metal Va Guzice” i ”Ča Metal”. Atraktivna vizualna prisunost i teledirigirana live prezentacija kulminirati će na proljeće s novim albumom “Boškarin 4” za izdavača No Profit Recordings.

Inspiraciju crpe iz istarskih legendi, mitova i priča, a glazbu rade pod utjecajem istarske ljestvice i metala. Zvukom benda, uz višeglasno pjevanje, žestoke gitare, synthove i bubnjeve dominiraju sopile – tradicionalni hrvatski primorski drveni puhački instrument čije je sviranje „na tanko i debelo“ dio zaštićene UNESCO-ve svjetske kulturne nematerijalne baštine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X