Loading Events

Events for 6 lipanj, 2019

Events Search and Views Navigation

Find Events

Event Views Navigation

Events Search

All Day

‘Ako želiš biti korak ispred’ – Indirekt Festival u Umagu

6 lipanj, 2019 - 8 lipanj, 2019
Borozija Umag, Croatia (Local Name: Hrvatska)

Dobri poznavatelji nesvakidašnjeg, otkačenog i posebnog već su u kalendarima označili 6.- 8. lipnja, datum ovogodišnjeg Indirekt festivala koji je upravo kompletirao svoj line up. Najintrigantniji mali festival u zemlji ugošćuje ne tako poznate bendove, a pozamašni popis, među kojima je većina najavljenih: Porto Morto (Hrv), Skeemers (Hun), Tents (Aut), Koala Voice (Slo) i Igralom (Srb), zatvaraju Be Forest (Ita), Letronika (Hrv), Liamere (Slo), MaiKA (Srb/Hrv/Bih), Nemanja (Hrv), Pseća Plaža (Hrv) i Ask Her Out (Ita).

Find out more »

19:00

Lászlo Krasznahorkai u Zagrebu

6 lipanj, 2019 u 19:00 - 23:30
Kaptol Boutique Cinema, Kaptol centar
Zagreb, Hrvatska

László Krasznahorkai, čuveni mađarski pisac i dobitnik nagrade Booker International, dolazi u Zagreb u sklopu 18. Festivala Europske kratke priče, a povodom objavljivanja njegove nove knjige naziva Uvijek za Homerom. Knjigu zajednički objavljuju Multimedijalni institut/ MaMa i Kulturtreger/ Booksa. Autor će nastupiti 6. lipnja u 19:00 sati u Kaptol Boutique Cinema.

Find out more »

21:00

Mile Kekin u The Garden Breweryju

6 lipanj, 2019 u 21:00 - 23:30
The Garden Brewery Zagreb, Hrvatska
50kn – 70kn

Mile Kekin prvotno je trebao nastupiti u dvorištu The Garden Brewerya s novim samostalnim albumom 'Kuća bez krova' u četvrtak 30. svibnja, ali je koncert zbog vremenskih neprilika dobio novi termin zakazan za 6. lipnja. Kao predizvođačica će nastupiti Luce.

Find out more »

J. R. August otvara Ljetni vrt Vintage Industriala

6 lipanj, 2019 u 21:00 - 23:30
Vintage Industrial Bar Zagreb, Hrvatska

Vrtni lipanj, u četvrtak 06.06, otvorit će naš kantautor J. R. August, koji se vraća na ljetnu pozornicu Savske 160. U zelenoj oazi, punoj šarenih drangulija, pod šarenim svjetlima vrta i zlatnim svijetlima zvijezda na otvorenom nebu, povedi ekipu i osiguraj savršen početak ljeta u Ljetnom vrtu Vintage Industriala.

Find out more »
+ Export Events