5. UPSET ART festival umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom

5. UPSET ART festival umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom

5. UPSET ART festival umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom održat će se od 6. do 14. studenog 2023. u Centru za kulturu Trešnjevka.

Najveći dio programa održat će se u subotu i nedjelju, 11. i 12. studenog 2023. Cijeli program festivala vodi se porukom inkluzije i motom “ništa o nama bez nas” te će vam naš zajednički, sukreirani program prezentirati čak 175 umjetnika i umjetnica s i bez invaliditeta, podijeljenih u 43 programa koji uključuju izložbe, predstave, koncerte, plesne i glazbene, edukativne i stručne programe za sve uzraste.

Ovogodišnji UPSET ART festival nudi najbogatiji program do sad – koji uključuje likovni program sa 8 izložbi (6.-14.11.2023. godine), edukativni, stručni i izvedbeni program (11.- 12.11.2023. godine) s 13 radionica i prezentacija, 8 koncerata i plesnih programa, 4 stručna programa te 10 predstava i performansa. U programu sudjeluje 15 udruga i organizacija (koje rade s i za osobe s invaliditetom) i brojni umjetnici i umjetnice s i bez invaliditeta koji nam dolaze iz 8 županija (Grada Zagreba, Zagrebačke, Varaždinske, Karlovačke, Sisačko-moslavačke, Primorsko-goranske, Splitsko-dalmatinske, Dubrovačko-neretvanske). Ove godine ističemo prvo međunarodno gostovanje profesionalnog kazališta gluhih “Rajduga” – koji nam dolazi iz ratom ugrožene prijestolnice Ukrajine – Kijeva.

Program je besplatan, održava se u pristupačnom prostoru i svi su dobrodošli.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X