Aklea Neon & Sound Doulas u Močvari

 

Aklea Neon

Aklea Neon & Sound Doulas u utorak 11. listopada dolaze u Močvaru promovirati svoj prvi album “Dođi na joji” objavljen u veljači ove godine. Očekuje vas sjajna, rasplesana zabava u, kako kažu same djevojke, elektro afro-soul điru.

Aklea Neon pjevanjem se počela baviti kao članica osječke vokalne skupine Brevis, a šira javnost ju je upoznala na Dori 2020. kada je sa svojom pjesmom “Zovi ju mama” skrenula pažnju na sebe. Ta je pjesma svojim urbanim, modernim plesnim ritmom, ali i angažiranim eko stihovima odskakala od ostatka konkurencije na Dori. Nakon te pjesme uslijedilo je još nekoliko spotova i singlova, a sve je kulminiralo objavljivanjem albuma “Dođi na joji”.

Dosta dugo je Aklea Neon nastupala sama, uz pomoć loopera, ali od ove godine je okupila all-female grupu Sound Doulas koju čine Ivna Ji (sampleri, ritam mašina), Helena “Hena” Ernoić (bas) i Ana Kelemen (bubnjevi).

Osječka vila rime i beata, kako su nazvali Akleu Neon, za svoj prvi album kaže kako je to njen ‘XL sonični hug’, a sada ćemo ga imati priliku slušati i na pozornici Močvare. “Jedini cilj koji imam je biti radikalno autentična”, rekla je u jednom intervjuu, a u tome svakako uspijeva.

vrata 20h, koncert 21h
Upad je besplatan.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X