Aleqs Notal u Petom kupeu

CYCLE pres. Aleqs Notal (FRA) @ Peti Kupe

CYCLE ulazi u novu jesensku klupsku sezonu s 51. partyjem. Novi klub, novi koncept, ali ista politika. Dosadašnji CYCLE partiji bili su isključivo platforma za predstavljanje nekih od najboljih domaćih i regionalnih DJ-a, ali s novom sezonom i novim klubom malo mijenjamo koncept. Ove sezone predstavit ćemo vam neke od DJ za koje smatramo da predstavljaju najbolje iz europske i svjetske house/techno zajednice. Prvi gost je pariški DJ Aleqs Notal.

Iako relativno mlad, Aleqs Notal je već DJ veteran s 20 godina iskustva u DJ boothu i top izdanjima za neke od najboljih labelova današnjice (Sistrum, Visions…). Percussion freak, kako sam sebe opisuje, njegovo svako novo izdanje prepuno je klupskih stvari za svaki dio večeri u kojima se jasno prepoznaju klasični utjecaji Detroita i Chicaga kombinirani s kompleksnim i melodičnim svijetom Ron Trent/Trinidadian Deep deep housea.

Kao DJ dugo je držao rezidenciju na Rinse FMu , a zadnjih godina ima redovne podcaste za razne platforme. Njegovi live setovi i podcasti nepogrešivo daju uvid u utjecaje koje jasno prenosi na produkciju – opskurni deep house dragulji, house klasici prošarani s organskim i živim perkusijama i deep Detroit techno pločama – uvijek beskompromisno i energično – točno onako kako mi to volimo.

Aleqs Notalu pridružit će se CYCLE domaćini Jan Kinčl i Matija Duić, a večer će otvoriti mladi, up and coming DJ Lovro Baletić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X