Balkan Zoo & Nina Ćorić u programu ‘Đipsteraj’ u Katranu

Balkan Zoo & Nina Ćorić u programu ‘Đipsteraj’ u Katranu

Proslavite dolazak proljeća uz romsku glazbu i jedinstveno iskustvo koje pripremaju Balkan Zoo & TNT Lex 5Reković u srijedu, 22. ožujka u Katranu.

Đipsteraj je naziv novog klupskog programa čiji je cilj promoviranje world/etno/gipsy/crossover glazbenih žanrova s ciljem obogaćivanja zagrebačkog kulturnog života i ponude. Domaćin zabave je Mario Petreković koji će samo za ovu prigodu kuhati svoj nadaleko poznati gulaš.

BALKAN ZOO sastav je basista i skladatelja Maria Rašića, koji već 10 godina promovira glazbu balkanskih elemenata u novim, modernim aranžmanima. Na novom albumu“Recycle”, sastavljenom od popularnih romskih pjesmama obojanih jazzom, hip hopom i electronic flamenkom, pridružuje im se i pjevačica flamenka Nina Ćorić. Kroz svoju interpretaciju romske glazbe, cilj im je izgraditi neke nove mostove razumijevanja, prijateljstva i suživota.

Balkan Zoo (foto: Doringo Photography)

Bend je koncertnu promociju albuma imao prošle godine na Jazz HR-u u Tvornici kulture, nakon čega je “Recycle” zauzeo prvo mjesto prodaje albuma.

Članovi Balkan Zoo-a i Nina Ćorić pozvani su u Ljubljanu, u Cankarjev dom, gdje će 07. travnja nastupiti s cijenjenim romskim glazbenikom Imerom Trajom Brizanijem povodom Svjetskog dana Roma.

Nedavno su oduševili publiku u Saxu te garantiraju odličan provod svima koji dođu u Katran.

Cjelovečernji program Đipsteraj započinje od 20 sati. DJ AGA Gypster zagrijat će vas prije koncerta, a bome i rashladiti nakon koncerta, a pripremamo i brojna iznenađenja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X