Benston promovira album ‘Sad sam tu’ u Dva osam

Benston

Benston, svemirski kauboj i glazbeni putnik istraživač. Zaljubljenik u disco, afro beat, Talking Headse i Davida Bowieja. Objedinjeni u prvom licu pod imenom Benston, novonastali projekt predstavljaju vrhunski glazbenici s alternativne scene: Šiljo DT (Gatuzo, ex Majke), Zoran Čalić (ex Majke, Zoran Čalić Band, Big Foot Mama), Marin Živković (Porto Morto, Mary May), Daniel Kadijević i Krešimir Leko.

Uvjeren da glazba povezuje sav život u galaksiji, pritom pozivajući na ples, Benston poručuje: “Sad sam tu – na planetu ljepote na kojem je dovoljan jedan od nas koji hoda suprotno od većine kako bi se stvari počele mijenjati. Svaki je dan bez plesa potraćeni dan, a ti možeš biti što želiš, sanjaj i neka ti je svemir velik toliko koliko ti je veliko srce.”

Album je sniman u PurpleCat studiju gdje je uz spontano druženje i nastala ideja za povezivanjem glazbenih “sličnomišljenika” kroz projekt Benston.

Na albumu se nalazi jedanaest pjesama koje vraćaju osmijeh na lice, podižu raspoloženje, tjeraju na ples te pretvaraju prostorije u kojima se slušaju u disko klubove.

Abum je dobio izvrsne kritike od kritičara koji su ga pohvalili.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X