Blok Party: Najjači breakdanceri regije na natjecanju u Močvari

Blok Party u Močvari

U Zagrebu će se 28. lipnja održati prvi Blok Party, novi event koji pokreću tri zagrebačka urbana kolektiva Street Mentality Squad, Groove Playaz i Blok Tattoo.

Močvara će biti poprište velikog battlea koji će okupiti neke od najjačih breakdancera iz regije. Hostovi eventa su Leo i Kosta, a na battleu će suditi legende breakerske scene Dirty Entoni (Zagreb), Goofy (Novi Sad) i Naki (Ljubljana). Pobjednik Blok Party battlea osvaja novčanu nagradu od 400 eura, drugo mjesto nosi 200 eura a treće 100 eura, uz niz sponzorskih nagrada.

Na dan breakdance battlea u Močvari će biti otvoren buvljak na kojemu će se moći kupiti radovi nekih od najpoznatijh i najtalentiranijih umjetnika dviju generacija; Lunara i YCP-a, Tea Kisa, Bartola Galovića, Luise Pascau i Borne Ivanuša, dok će poznati zagrebački tatoo umjetnici Blok Tatoo i Tetografija otvoriti pop up studio.

Na Blok Partyju kuhaju Ivan Zelenika i Matija Sušec, chefovski dvojac iz jednog od najvrućih zagrebačkih restorana, Sopala Katarine Vrenc. Za glazbu su odgovorni DJ Bon Toni iz Groove Playaz i američki DJ Amerigo Gazaway.

“Blok Party smo pokrenuli kako bismo stvorili platformu za mlade likovne umjetnike, glazbenike i plesače, ali i da bismo odmakli umjetnost od konvencionalnih ambijanata galerija, kazališta i sl. Cilj nam je Blok Party razviti u dva godišnja eventa kao mjesto koje će okupljati autentični lokani street art royalty,” rekli su organizatori Blok Partyja u najavi događaja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X