BluVinil u Tvornici kulture

BluVinil

Nakon rasprodanog koncerta u Vintage Industrial Baru ovog proljeća, velikim solo nastupom 1. ožujka u Tvornici BluVinil podiže stepenicu više u svom radu i sprema koncert dosadašnje karijere.

BluVinil je s posljednjim albumom “Zna li itko tajnu srca?” uvršten među najbolje domaće albume 2022. godine. Singlovi poput “Heroji” i “Boris B” osvojili su radijske postaje i postali koncertni favorit.

Novom pjesmom “Ovdje nema nikoga” bend otvara treći ciklus BluVinila i, kažu, predstavljaju svojevrsni manifest novog zvuka. U nešto više od tjedan dana od objave, pjesma se na YouTubeu i streaming servisima bliži brojci od 100 tisuća preslušavanja. Autor glazbe, teksta i aranžmana je Matej Nakić, a koaranžeri su Branimir Župić, Bruno Jakelić i Srđan Sekulović Skansi koji ujedno potpisuje miks i master novog singla.

Prilika za čuti kako zvuče je u zagrebačkoj Tvornici kulture na proljeće. Ulaznice za koncert kreću u prodaju u srijedu, 29. studenog, od 9:00 sati. Early bird ulaznica po cijeni od 10 eura moći će se kupiti do 31. prosinca, a dan nakon, 1. siječnja, cijena se penje na 12 eura. Na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 15 eura. Ulaznice su dostupne u sustavu Eventima i Entria i na njihovim prodajnim mjestima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X