Budino, Longhair, Ilija Rudman & Antonio Zuza u Petom kupeu

Budino, Longhair, Ilija Rudman & Antonio Zuza

Na Imogen Label Night u Peti kupe 23. rujna stiže jedna od trenutačno najuzbudljivijih DJ-ica na berlinskoj sceni. Iako u pomalo mračnom ritmu, Talijanka Vale Budino opsjednuta je afro i italo zvukom, funkom, new waveom i discom. U kratkom vremenu etablirala se kao jedna od novih talijanskih DJ-ica, a njezin glazbeni ukus i iznimna vještina miksanja osigurali su joj rezidenciju za renomirani klupski koncept CockTail D’Amore. Svaki slobodni trenutak Budino troši na potragu za novom glazbom koja će se urezati u pamćenje klabera.

Uz talijansku majstoricu iste večeri slušamo napokon i Longhair, novi projekt Marka Pelaića, poznatog i kao Homeboy. Već odavno pozicioniran u Berlinu, Marko i s ovim projektom nastavlja s izdanjima za prestižne etikete kao što su Permanent Vacation, Love On The Rocks i Bordello A Parigi. U Peti Kupe dolazi sa svojim novim zvukom kojeg opisuje kao disco s psy-trance touchem.

Ilija Rudman i Antonio Zuza na ovaj način donose uzbudljive novitete na Imogenovu večer kojoj će i sami dati obol svojom svirkom..

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X