Četvrto izdanje Pine Festa u Samoboru

Pine Fest 2022 (foto: Marko Lopac)

Središte Samobora i ovog će lipnja biti domaćin međužanrovskog, međugeneracijskog i među borovima smještenog urbanog open-air festivala Pine Fest! Četvrto po redu izdanje festivala ove će se godine održati 16. i 17. lipnja, a poznata su i sva glazbena imena koja će stati pred publiku na pozornicu smještenu u parku ispred Centra za mlade Bunker.

Na ovogodišnjem izdanju festivala nastupit će ukupno trinaest glazbenih imena iz različitih sfera urbanih žanrova; ikone Jura Stublić & Film, neponovljivi Brkovi, sisačke snage Šarena pojava i AC/DC tribute bend Ballbreakers donijet će val rock energije, dok će se za moćnu dozu hip-hop i trap zvuka pobrinuti Porinom nagrađeni Edo Maajka i Krankšvester, trap ikona Hiljson Mandela, prvi hrvatski glazbenik na #1 Billboard Croatia Songs liste – triljski reper Grše, te vodeća imena mlađe generacije ovih žanrova – kolektiv Buntai, pop-punk dvojac Luzeri, sve zamjećenija pop/r&b glazbenica i autorica Miach te mladi reperi Sjena i Peki.

Kroz svoja dosadašnja tri izdanja, Pine Fest se istaknuo kao unikatno novo festivalsko ime booking agencije yem, koje iz godine u godinu postavlja Samobor na festivalsku mapu urbanih događanja u Hrvatskoj. U proteklim godinama, u sklopu festivala do sada su nastupila vodeća regionalna imena, kao što su Goran Bare & Majke, Električni orgazam, Denis&Denis, Let3, Repetitor, Urban&4, Vojko V i dr.

Festival će se i ove godine održati u parku ispred Bunkera, mjestu okupljanja mladih iz Samobora i okolice, a ulaz je besplatan. Dnevni program i satnica festivala bit će objavljeni u narednim danima. Sve informacije dostupne su na Instagram i Facebook stranici festivala.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X