Civilian Thrower, Bible Thrower, MUP Destroyer u Attacku

Grind Punk Hell

AKC ATTACK // 5. srpnja 2022. // 20:30 // 40kn

Civilian Thrower (Grindcore, Lyon)

Već nakon prvog slušanja dostupnog materijala na Bandcampu uvjerili smo se u kvalitetu Civilian Throwera zbog čega i nije bilo previše razmišljanja oko bukiranja giga. Bend ovo ljeto nastupa na renomiranim festivalima poput Obscenea Extremea i Fluff Festa, stoga ne ćudi činjenica da su si bukirali turneju po ovoj ljetnoj žegi, jer sem toga i mazohizma ne pronalazimo niti jedan racionalni razlog koji bi opravdao višednevno pajsanje u kombiju bez klime. Ako ste jedni od onih koji romantiziraju DIY turneje, dašak ove možete osjetiti 5.7. u jednako ne-klimatiziranom Attacku!

Bible Thrower (Crust, Rijeka)

Dobro poznata ekipa iz riječkog Podruma, DIY plejsa koji redovito ugošćuje bendove koji prilikom bukiranja turneja ne zaboravljaju da postoje prostori za sviranje južno od Austrije i Mađarske. Prošle godine izbacili su EP „Cruel Punx“ čiju produkciju potpisuje Nikola Lakić u studiju Nigdjezemska. Sa Civlian Throwerom trebali su biti dio prvog i vjerojatno jedinog Thrower eventa, ali nam je treća Thrower opcija za ovu večer otpala. Ako znate o kome je riječ, plaćamo pivu prvoj osobi koja dođe na upad s točnim odgovorom.

MUP Destroyer (HC/Crust, Zagreb)

Relativno novo ime na sceni satkano od ekipe okupljene oko Swamp Noise Recordsa koji je zadužen za daleko najekstremnija lokalna izdanja koja smo mogli slušati posljednje dvije godine koliko etiketa postoji. MUP Destroyer nije iznimka u Swamp Noise ponudi, te iako na Bandcampu skromno stoji da sviraju HC/Crust, daleko je to od ispeglanih izdanja i trigeranih bubnjeva koje smo u zadnje vrijeme navikli povezivati s bendovima ove provenijencije, stoga su savršena uvertira u ovu vruću i neugodnu večer!

Mlađi od 18 dobivaju 50% popusta prilikom kupnje karte.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X