Darko Rundek Eko Kvartet, Atomsko sklonište i Kries na Lovestock festivalu u Kaštel Starome

Mojmir Novaković (foto: Tina O`Reilly)

Šesti po redu Lovestock Festival održat će se na lokaciji porta u Kaštel Starome od četvrtka, 11. srpnja do subote, 13. srpnja. Sva događanja u sklopu Festivala i ove su godine besplatna za sve posjetitelje.

Besplatan program Festivala omogućili su Grad Kaštela, Turistička zajednica grada Kaštela, tvrtke CEMEX, Marina Kaštela, konoba Lemo, Red Lion Pub i Okret

Na Festivalu koji slavi ljubav. Ove godine nastupiti će Darko Rundek Eko Kvartet, Atomsko Sklonište i Kries koji su nositelji tri koncertne večeri koje će započeti u 21 sat. Njima će se na pozornici pridružiti Brain Holidays, Eleven i Grim Burns.

Ostali sudionici ovog ljetnog festivala okupit će se oko Sajma vinila slaveći povratak ploča na velika vrata. Dječji Lovestock kojeg priprema književnica Nataša Jukić trajat će dva dana tijekom kojih će i ove godine djeca naučiti neke nove detalje o povijesti svoga grada. Izložba/performans Woman in Colour američke multidisciplinarne umjetnice Esther Canata organizirat će se u trajanju od tjedan dana sa otvaranjem 7. srpnja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X