Diana Krall u Lisinskom

Diana Krall u Lisinskom

Ekskluzivni koncert jazz-dive Diane Krall u Zagrebu: prvi put u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.
Megapopularna kanadska jazz-pjevačica i pijanistica u sklopu svoje svjetske turneje dolazi u Zagreb u srpnju 2022. godine.

Najveći regionalni nezavisni promotor Avalon i 3PM Media dovode u Zagreb prvu damu svjetskoga jazza, umjetnicu čiji se autorski rad zapisao duboko u povijest svjetske glazbe.

Svojim fantastičnim vokalom Diana Krall je postala institucija u svijetu jazza, a njezini koncerti redovito su mješavina sjajne energije i vrhunskog doživljaja koji se prepričavaju mjesecima nakon izvedbe.

S više od 15 milijuna prodanih albuma diljem svijeta, zlatnim i platinastim nakladama, s osvojenim nagradama Grammy i Juno, ovaj kontraalt svakim novim albumom letvicu postavlja sve više, a njezini se live nastupi svrstavaju među najbolje na svijetu u ovom glazbenom žanru.

Nastupala je s brojnim eminentnim glazbenicima kao što su Paul McCartney, Tony Bennett, Ray Charles…, na najboljim svjetskim pozornicama, a u sklopu nove turneje dolazi u Zagreb.

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, kao institucija hrvatske glazbe, idealan je koncertni prostor koji će ugostiti ovu glazbenicu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  
Idi na Vrh
X