Doringo na ‘Jazz From The Woods’ u Koprivnici

Doringo (foto: Promo)

Bend Doringo će u sklopu 25. glazbenog ciklusa “Jazz From The Woods” obilježiti svjetski dan glazbe koncertom u koprivničkom Pixelu u utorak 21. lipnja.

Doringo je glazbeni sastav koji istražuje područje instrumentalne glazbe, protežući se stilski od rocka preko jazza pa do world musica.

U formi trija koji čine Doringo (gitara), Mihovil Jurdana (bas) i Damir Mihaljević (bubanj) Doringo započinje djelovati tijekom 2016. godine. Prvi album “Infography” objavili su 2017. , nakon njega nekoliko singlova te live snimaka da bi konačno drugi album “Gužva u Svemiru” izašao početkom 2020. godine kad se sastavu kao stalni članovi pridružuju se Mak Murtić (saksofon, flauta), Lucija Stanojević (violina) i Nika Bauman (flauta). Najnoviji album “Budem Budem” objavili su u jesen 2021. godine.

U koprivničkom Pixelu 21. lipnja će nastupiti u sastavu: Mihovil Jurdana (bas), Damir Mihaljević (bubnjevi), Lucija Stanojević (violina) i Dinko Čvorić – Doringo (gitara)

Ovaj je koncert ujedno i najava ovogodišnjeg 8. po redu međunarodnog jazz festivala Fest Jazza Koprivnica koji će se održati od 8. i 9. srpnja u Koprivnici.

Ulaz na koncert je slobodan.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X