E.N.D., Negative Slug i Arises u Močvari

Metalchuga

Zadarska metal fešta u Močvari, uz pomoć lokalnih sludge prvaka Negative Slug.

Poznati i kao Evil Never Dies, E.N.D. jedan je od najstarijih aktivnih metal bendova iz Hrvatske, osnovan 1996. godine u Zadru. Počeli su kao hardcore bend pod velikim utjecajem agresivnih zvukova Sick of it All-a i Hatebreed-a, a ovaj trio danas štuje kompleksan groove, zademfane tonove i nabrijane riffove, zapakirane u njihovu prepoznatljivu mješavinu thrash, death metala i HC punka. Za sve ljubitelje Meshuggah, Napalm Death, Whitechapel i Sylosis.
Ova godina obilježava 10 godina od izlaska albuma “Illustrating Evil” za koji ide reizdanje pod nazivom “Re-illustrating Evil”. Remixana i remasterirana verzija ide ubrzo van, a vjerujemo kako ćemo, uz ostale hitove, uživo doživjeti sve ljepote ovog albuma.

Što više napisati o Negative Slugu, a da već nije napisano u moru evenata kojih je ova sludge mašinerija bila dio? Iron Monkey i Eyehategod su se prisno podružili s Crowbarom i dobili spoj svega najboljeg što geni nude. Negative Slug je jedan od daleko najaktinvijih lokalnih bendova u žanru, s nekolicinom europskih ukazanja. Uvjerljivi, glasni, masni, groovy, brzi, spori… ma sve!

Sada već uigrana “nova” postava benda jedna je od aktivnijih skupina ljudi unazad koju godinu na lokalnoj sceni. Nema di ih nismo mogli vidjeti najavljene, a recenzije tih istih koncerata su uvijek bile pune pohvala. Od energije koju bend uživo ima do uvjerljive svirke, Arises se pokazao kako nema namjeru ubrzo stat sa svojim pothvatima, a tko bi to uopće i htio? Nedavno su izbacili hvaljeni EP “Sessions under a pale sun”, a ukombinirano sa starim numerama možemo očekivati još jednu svirku na nivou.

Vrata 20:00
Upad: 8 EUR (60 kn) na ulazu u klub

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X