Goran Bare i Majke u Exportu

Goran Bare

Goran Bare i Majke stižu 31. ožujka u Export na Delti prirediti pravi rock spektakl kakav priliči samo beskompromisnim R’n’R veteranima s gotovo četiri desetljeća iskustva.

Goran Bare za mnoge je najveći rock pjesnik ovih prostora. Nazivaju ga i legendom, velikim umjetnikom te karizmatičnim rock propovjednikom. Iza njega je vrlo duga i turbulentna karijera, s nizom hvaljenih albuma i pjesama koje se i nakon nekoliko desetljeća pjevaju i slušaju istom žarom. Žarom ili fantastičnom vatrom koja u Baretu ne prestaje gorjeti i s kojom živi i radi jedino što zna, a to je rock’n’roll.

Postoji li uopće netko tko ne zna “Budi ponosan”, “Put ka sreći”, “A ti još plačeš”, “Vrijeme je da se krene”, “Teške boje”, “Dobro se osjećam”, “Iz sve snage”, “Mene ne zanima”, “Ja sam budućnost” s kojima se Bare upisao u hrvatsku glazbenoj antologiju? Pitanje je, naravno, samo retoričko. Iz bogatog repertoara nastalog s Majkama, Goran Bare izvući će esenciju i još jednom ogoliti dušu pred riječkom publikom.

Koncert Gorana Bareta i Majki ujedno je još jedna najava koncertnog programa Zvečka festivala koji će tijekom ljetnih mjeseci ponuditi pregršt dobre zabave gradu na Rječini.

Ulaznice za koncert mogu se naći po pretprodajnoj cijeni od 15 eura u sustavu Entrio te Dallas Music Shopu, caffe baru Skradin i Klubu mladih Rijeka. Cijena ulaznica na dan koncerta iznosit će 17 eura. Vrata se otvaraju u 20:00 sati, a koncert počinje u 22:00 sata.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X