Haiku Garden i Hause Plants u Močvari

Haiku Garden i Hause Plants u Močvari

U srijedu, 25. siječnja u Močvarin program Indie emo naočale stižu Haiku Garden i Hause Plants.

Haiku Garden, slovenski melodični shoegaze psych-noise bend prvi smo put upoznali u Močvari, odnosno na nasipu pored Močvare još tamo 2017. na trećem PotPikniku. Haiku Garden su tada u Zagreb došli nakon prvog EP-a “Waver” kao bend koji obećava, a sada dolaze kao jedan od najboljih izvođača slovenske scene.

Haiku Garden su 2018. objavili svoj prvi album “Where If Not Now”, a prošle godine je na popis diskografije dodan “Loose Contacts/Tense Present” kojim su samo potvrdili sve ono što su najavili u prvim godinama svoje karijere. Iako su na ovom albumu publici ponudili malo čvršći zvuk, i dalje je to prepoznatljivi Haiku Garden zvuk nošen sanjivim vokalima i, kako bi to svojedobno My Bloody Valentine rekli, ‘soft as snow but warm inside’ gitarama.

Hause Plants su indie-rock kvartet osnovan u Lisabonu. Za sebe kažu kako su odrasli pod utjecajem bendova poput The Strokes, Yeah Yeah Yeahs i The Rapture, a to se osjeti i u njihovom zvuku. U svojem zvuku oni ipak ponajviše odlaze u shoegaze i dream-pop sfere, a nakon nekoliko singlova, prošle godine objavili su svoj prvi EP “Sleeping With Weird People” kojeg dolaze predstaviti u Močvaru.

Vrata 20h, koncert 21h
Upad u pretprodaji: 6 €
Upad na dan događanja na blagajni kluba: 8 €

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X