Hali Gali dolazi u Zagreb

Hali Gali

Pet regionalnih kolektiva i inicijativa – Jeboton, Velvet, Superval, beogradski Kišobran i Hali Gali pripremaju premijerno predstavljanje druge Hali Gali kompilacije u Zagrebu subotu 24. veljače. Dan nakon prvog regionalnog predstavljanja na MENT-u u Ljubljani, Hali Gali konvoj u AKC Medika dolazi sa čak 9 bendova i 2 DJ-a koji će se predstaviti na dvije pozornice na kojima će se simultano izmjenjivati.

U Zagrebu nas očekuju nastupi bendova Vizelj, Šajzerbiterlemon, Proto Tip, Gazorpgazorp, Nadya, Ubili su batlera, Cactus Fields, zatim Ki Klop kao predstavnici Jeboton Kolektiva i mlade djevojke Željezne pilule kao reprezentacija Superval bendova. Nakon koncerata do ranih jutarnjih sati voze renomirani beogradski DJ-evi Stevie Whisper i Andria.

Hali Gali kompilacija je vjerojatno prva ozbiljnija inicijativa od Paket aranžmana, kultne kompilacije nekih od najvećih bendova naših prostora. Sve je krenulo 2019. godine kada se beogradski kolektiv Hali Gali predstavio svijetu kompilacijom s devet pjesama te krenuo u avanturu s koncertima, festivalima i brojnim pratećim akcijama.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 15 EUR možete pronaći u sustavu CoreEvent.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X