Hiljson Mandela u Boćarskom domu

Hiljson Mandela

Nakon što je prije dvije godine održao koncert karijere uz rasprodanu Tvornicu kulture, zagrebački glazbenik i autor te trap ikona domaće scene – Hiljson Mandela, najavljuje za ovu jesen veliki koncert u Zagrebu. U subotu, 5. listopada nastupit će u Boćarskom domu, što će biti njegov najveći samostalni koncert do sada.

Najava ovog koncerta stiže u momentu kada se s aktualnim novim singlom “Ankaran” 4. tjedan zaredom nalazi na #1 Billboard Croatia Songs liste. Prvi je to u nizu novih singlova koje će objaviti do kraja godine, a pjesma je odmah po objavi ostvarila izvrsne rezultate na digitalnim glazbenim listama – prateći videospot je dosegnuo #1 YouTube Trending liste u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, dok se u preostalim zemljama regije našao u Top 10.

U listopadu 2022. godine Hiljson Mandela održao je do tada najveći solo koncert, u zagrebačkoj Tvornici kulture, koja je bila rasprodana mjesec dana unaprijed. Bio je to trijumf njegove dosadašnje karijere u godini u kojoj je objavio prvi solo album “Mandela Effect”. Album je već u prvom tjednu objave pomeo glazbene streaming platforme, uključujući i Billboard Croatia Songs 25, na kojem se našao s čak pet pjesama, a singlovi kao što su “McLaren”, “Cura s kvarta” i “Još ovu noć” ostvarili su milijunske brojke slušanosti na digitalnim platformama.

Točno godinu dana kasnije, u listopadu 2023., sa svojim matičnim trap kolektivom KUKU$ obilježio je deset godina djelovanja uz rasprodani zagrebački Dom sportova, kada su momci uz četiri tisuće posjetitelja, s nizom zamijećenih glazbenih gostiju i uz bogatu koncertnu produkciju održali jedan od istaknutijih nastupa domaće trap scene.

Sada već tradicionalno, za listopad ove godine ponovno najavljuje veliki koncert, a ovaj put je to njegov najveći samostalni koncert do sada, 5. listopada u zagrebačkom Boćarskom domu. Koncert će biti u znaku novih pjesama koje priprema za novo studijsko izdanje, čija objava slijedi do kraja godine.

Ulaznice za ovaj koncert bit će dostupne u prodaji od ponedjeljka, 24. lipnja, putem online platforme Core Event te na fizičkim prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Rockmark i Dirty Old. Cijena ulaznice u pretprodaji će biti 13 eura, dok će na dan iznositi 17 eura. Organizator koncerta je yem.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute