IDEM u Très Chic Caféu

IDEM u Très Chic Caféu

IDEM je solo projekt Antuna Alekse, trombonista bendova Porto Morto i JeboTon Ansambl te gitarista i pjevača benda Trophy Jump i nema šanse da za njega niste čuli ako ste iole zainteresirani za alternativnu scenu. Rijetko kad viđeni hype je i više nego opravdan jer mu je album-prvijenac, “Poyy”, spada u kategoriju popularnog instant-klasika. Nepretenciozan, neopterećen i zarazan do mila boga, odmah je osvojio srca publike (naročito milenijalaca), čemu svjedoče nagrade i rasprodani koncerti.

“U posve novom izričaju Antun s bittersweet notom dotiče sve njemu bitne teme kroz pjesme zamišljene da prvenstveno budu hit samome autoru, a potom potencijalno i široj publici. Ovaj je projekt sa svojih 5 izbačenih singlova i prvim albumom “poyy” u niti godinu dana postojanja privukao veliku naklonost publike i kritike. Tome najbolje svjedoče brojni uspješni nastupi po klubovima i festivalima diljem regije, dvodnevna rasprodana koncertna promocija albuma u zagrebačkim klubovima Vintage Industrial Bar i Močvara te tri osvojene Rock&Off nagrade (Veliki prasak, Rock&Off izvođač godine i album godine).”

O Zagrebu i Zlarinu, Krivom i Čvenku, o tome kako žonglira sve svoje bendove i o svemu ostalom će s njim u Très Chic Caféu 20. veljače razgovor voditi Sven Popović, zagrebački pisac mlađe generacije oko kojeg već neko vrijeme nema ama baš nikakvog hypea.

Nakon razgovora slijedi svirka, a moći će se i kupiti merch, između ostalog, i LP.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X