Illuminasty i Kontrol u Močvari

Illuminasty

Koliko ste puta u životu imali priliku gledati neku grupu iz Meksika? Močvara vas poziva da u
srijedu 13. srpnja doživite i to zadovoljstvo i to uz neorock grupu Illuminasty uz kojih će svirati mladi zagrebački bend Kontrol.

Illuminasty je grupa osnovana 2017. godine, a svoj glazbeni stil nazivaju neorockom. U osnovi se radi o klasičnom rock’n’roll bendu s rap vokalima, a oni za svoju glazbu dodaju kako je bazirana na old school hardcoreu te je obogaćena s dodirima funka, elektronike uz neizostavne rap vokale.

Grupa je vrlo brzo nakon svojeg osnivanja snimila prvi EP pod nazivom “Assortment Rico”, a slijedio je album “Rachi” s kojim su Illuminasty skrenuli pažnju meksičke glazbene javnosti na sebe. Ubrzo su objavili i drugi album “Palacio De La Memoria” nakon kojeg su željeli krenuti na svjetsku turneju koju je poremetila pandemija koronavirusa. No, ove godine su Illuminasty ipak krenuli u krstarenje svijetom, a u Močvaru dolaze u sklopu njihove velike europske turneje.

Zanimljiva glazba koju ovu Meksikanci sviraju obećava dobru zabavu u ove ljetne dane, a snimke njihovih koncertnih nastupa potvrđuju da je upravo to njihova najveća snaga pa se veselimo njihovom dolasku na Močvarinu pozornicu.

Uz Illuminasty će nastupiti Kontrol, mladi zagrebački bend koji svira hard rock s utjecajem psihodelije i punka, te se sastoji od 5 članova (vokalist, gitarist, bubnjar, basist i klavijaturist). Pišu pjesme s ciljem da budu zabavne, pamtljive i promišljene, a inspiracija za tekstove, estetiku i ime dolazi im iz distopijskih romana poput 1984. i Vrli novi svijet.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X