In memoriam Branimir Vugdelija 2022 u Sinju

In memoriam Branimir Vugdelija

U subotu, 20. kolovoza 2022. održat će se jubilarni 10. In memoriam Branimir Vugdelija.

“‘Branin memorijal’ održava se u čast prerano nastradalog talentiranoga glazbenika, strastvenog bajkera i velikog čovjeka koji je svojom energijom i zaraznim entuzijazmom pokretao cijelu jednu glazbenu generaciju, pa će ga velik broj današnjih sinjskih glazbenika upravo njega istaknuti kao uzor, budući da je mnogima je i osobno pomogao u njihovim glazbenim počecima,” kaže organizator.

“Ove godine obilježavamo 15 godina od Branine smrti, a na 10. memorijalu slavit ćemo njegovu glazbu, ideje i lik,” dodaju.

Memorijal će se održati na obnovljenom Košarkaškom igralištu ‘Mladen Pavić – Kembo’ u Sinju, s početkom u 20:00 sati. Program festivala otvara projekcija dokumentarca “In Loving Memory of Branimir Vugdelija”, nakon koje će nastupiti Branin bend Embrio, koji se ponovno okuplja samo za ovu prigodu. Osim njih nastupit će i The Countess (Sinj), Arises (Zadar) i Phantasmagoria (Zagreb).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X