JeboTon Ansambl u Vintage Industrialu

JeboTon Ansambl

U srijedu 27.09. Jeboton & prijatelji priremaju mini feštu u Vintage Industrialu. Dodatni detalji o bendovima bit će dojavljujeni uskoro.

JeboTon Ansambl ulični je sastav koji već godinama uveseljava zagrepčane svojim gerilskim svirkama kod Cvjetnog trga. Bend je nastao kao nusprodukt muzičkog kolektiva jeboTon – članovi bendova Spremište, Hren, Prazna lepinja, Lobotomija, Antidepresiv i Porto Morto, krenuli su zajedno obrađivati svoje pjesme u akustičnom obliku, kako bi mogli širiti svoju muziku putem uličnih svirki.

S više stotina odsviranih festivalskih, uličnih i klubskih nastupa diljem regije, JeboTon Ansambl i dan danas žari i pali većim intenzitetom nego ikada prije.

Kroz godine je JeboTon postao nagrađivana izdavačka kuća s više desetaka izdanja. Kroz godine je ansambl nadživio dobar dio originalnih jebotonskih bendova, ali su se i novi bendovi formirali te je u međuvremenu JeboTon postao priznata i nagrađivana izdavačka kuća s više desetaka izdanja.

Trenutno aktivni bendovi kolektiva su Trophy Jump, Sfumato, Peglica i Komandos, Nemanja, Porto Morto, Prazna lepinja, Antidepresiv te Fire in Cairo.

Vrata 20:00 / Koncert 21:00
Ulaznice: 08,00 € / 12,00 € | Dirty Old Shop (Tratinska 34) / VIB & Grif (Savska 160)

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X