Jonathan Bree u Močvari

Jonathan Bree

Nakon četiri godine neobični novozelandski indie kantautor, producent i multi-instrumentalist Jonathan Bree vraća se u Zagreb. Datum koncerta je 28. travnja 2023. (petak), mjesto je Močvara. Early bird ulaznice po cijeni od 14 eura bit će uskoro dostupne u Dirty Old Shopu, u pretprodaji će koštati 17 eura, a na dan će koštati 20 eura.

Jonathan Bree je na sebe skrenuo pažnji već u vrlo ranoj dobi. Enfant terrible novozelandske glazbene scene svoje je prve radove napisao već s 13 godina. Njegov otac koji je živio u Australiji bio je duhovni guru koji je svoje sljedbenike tjerao na dugotrajne postove kako bi postigli više stanje svijesti. Jonathanu se to nije baš svidjelo pa je pobjegao od njega, počeo prodavati drogu turistima kako bi preživio i školovao se, a ovo je samo jedna od brojnih zanimljivih priča koji se vežu za njega.

Za sebe kaže da je izraziti radoholičar koji jako malo spava, vlasnik je izdavačke kuće Lil’ Chief Records, a ujedno producira i snima spotove za druge. Vrijedi istaknuti i njegov rad u bendu The Brunettes koji je suosnovao 1998.,a solo karijeru započinje 2013. godine. Do sada je izdao četiri albuma, posljednji od njih “After The Curtains Close” promovirat će ovom prilikom u Močvari. Nastup u Zagrebu bit će dio europske turneje koja će potrajati 30-ak dana, a vrijedi dometnuti da nas je nedavno posjetio kao dio benda na sjajnom koncertu svoje djevojke Princess Chelsea s kojom inače ima hit “The Cigarrete Duet”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X