Josipa Lisac na intimnom koncertu u Saxu

Josipa Lisac (foto: Press)

Josipa Lisac spušta zastor na obljetničku sezonu zagrebačkog kluba Sax nastupom u četvrtak 25. travnja. Klub u Palmotićevoj ove je godine proslavio velikih 25 godina rada, a Josipa zaokružuje ciklus s ovim intimnim koncertom.

Na kraju sezone u kojoj je klub vidio spektakularne nastupe imena kao što su Zabranjeno pušenje, Rambo Amadeus, Letu štuke te sada već legendarne rezidencije od sedam dana Buč Kesidija i pet dana Pipsa, Josipa Lisac održat će ekskluzivan i izrazito limitirani nastup za koji će se u prodaji naći samo 180 ulaznica.

Na jednu večer, 25. travnja, Sax će tako biti pretvoren u mali intimni jazz klub, a Josipa će sa svojim bendom odsvirati koncert u za nju najmanjem kapacitetu u Zagrebu u posljednjih dvadesetak godina.

Ulaznice za ovaj limitirani intimni koncert u prodaju idu u petak, 5. travnja, u 9:00 sati, a bit će dostupne u sustavu Eventim. U prodaji će se naći samo 40 sjedećih mjesta po cijeni od 57 eura i 140 ulaznica za sektor stajanje po 42 eura.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X