Jozef van Wissem u Močvari

Jozef van Wissem u Močvari

Najpoznatiji svjetski lutnjist nastupit će u Močvari 28. svibnja.

Avangardni genij iz svijeta srednjovjekovne glazbe, skladatelj i najpoznatiji svirač lutnje na svijetu — Jozef van Wissem. Od početka svoje skladateljske karijere Van Wissem ima cilj prenijeti zvukove jedinstvene barokne lutnje širokoj publici, u čemu je u potpunosti uspio.

Dobitnik je nagrade Filmskog festivala u Cannesu za soundtrack vampirske drame «Only Lovers Left Alive» — Van Wissem ima i istaknutu suradnju s Jimom Jarmuschom, Jamesom Blackshawom, Zola Jesus i mnogim drugim slavnim imenima iz svijeta glazbe i umjetnosti.

Jozef Van Wissem izdao je više od 20 albuma uključujući najnoviji LP “Behold ! I Make All Things New”, instrumentalno, neoklasično djelo, snimljeno u karanteni između 2019. i 2021.

Bio je sudionik velikog broja koncerata diljem svijeta u akademskim dvoranama, katoličkim katedralama i na najprestižnijim festivalima poput ATP i Primavera Sound, svirajući svoju potpuno crnu baroknu lutnju izrađenu po narudžbi. Sada Van Wissem dolazi u legendarni klub Močvara kako bi slušatelje poveo u svoj osobni čudesni svijet, pun mračnih iskustava i jedinstvenih osjećaja.

Karte u prodaji na entrio.hr.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X