King Gizzard & The Lizard Wizard u Šibeniku

King Gizzard & The Lizard Wizard

Priča ide ovako nekako: objavili smo davno, ko zna kada, gig u Tvornici. Isti je bio rasprodan za 2-3 tjedna, udarila pandemija, krenule odgode, mnogostruke. U međuvremenu smo 2-3 puta imali nove termine, da bi na kraju ispao rani kolovoz 2022. Kako je špica ljeta band se poželio okupati, baciti mini ljetovanje, pitali nas za lokacije. Poslali smo Mihovil, momci pali na dupe, rekli želimo tamo 2 seta odsvirati.

Kako su majstori poznati po nepredvidivim gigovima i konstantnom mijenjaju set liste, za očekivati je da Gizzardi u Šibeniku izvedu nešto slično svojim rezidencijama na njima omiljenim lokacijama. Tako u najavi imaju i 2 nastupa u mitskom Red Rocks amfiteatru u Coloradu u listopadu 2022., kada ce kroz 2 dana odsvirati pretežno izmješane trosatne set liste.

Svi koji su zadržali ulaznice za koncert u Tvornici, mogu birati na koji šibenski koncert žele ići, 2. ili 3. kolovoza. Zamjenu ulaznica izvršiti će na mjestu gdje su kupljene, najkasnije do 15.12.

Kome ne odgovara lokacija ili datum, može vratiti ulaznice za Tvornicu i ostvariti povrat novca, također do 15.12.

Ulaznice za svaki šibenski gig su po 230 kn. Tvornica je bila 190 kn, ne treba nadoplata, zahvala svima koji su luđaci i držali karte svo ovo vrijeme, sve što treba je zamjena. Na mjestu gdje ste kupili ulaznice za Tvornicu, dođete s istima, zamijenite za ŠBNK gig, birate dan koji želite ići. Ako su kupljene preko Eventima, šaljete mail na [email protected], oni vam srede zamjenu.

Ulaznice za oba šibenska koncerta u prodaju idu u petak 19.11. po cijeni od 230 kn.

Dirty old shop, Rockmark, Aquarius, Dallas u Rijeci, sva Eventimova prodajna mjesta i eventim.hr

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  
Idi na Vrh
X