Koncert New Gondoliers i performans Irene Boćkai ‘Bear with me’ u Močvari

Irena Boćkai/New Gondoliers

U nedjelju 4. prosinca u Močvari se prvi put zagrebačkoj publici predstavljaju New Gondoliers promocijom svog glazbenog albuma “Escape town”.

New Gondoliers je splitski indie-folk/alternative/country bend. Srž benda čine Alen Čelić (gitarist, vokal, pjesmopisac i tekstopisac) i Veljko Popović (bubnjar). Glazbena kritika pokušava ih opisati sintagmama poput “mediteranska americana” ili “gentleman pop”, uz jedinstvenu mješavinu jazza, bluesa, popa i folka.

U sklopu programa KUM – Kazalište u Močvari moći ćete pogledati i performans Irene Boćkai “Bear with me”. Interdisciplinarna umjetnica izvest će autorski performans u sklopu kojeg, vlastitim riječima, istražuje stvaralački proces rada na izvedbi u čijem fokusu su polarni medvjedi. Nastavak je to sustavnog rada umjetnice čije teme najčešće obuhvaćaju problematiku umjetničke percepcije i odgovora na klimatske promjene i ekološku krizu.

Vrata 19.30, početak 20h, besplatan upad

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X