Konstrakta dolazi u Diamond Club na Krku

Konstrakta

Umjetnica mora biti zdrava, a na Krk ovog ljeta dolazi prava i zdrava umjetnica – Konstrakta. Pjevačica koja je zaludila regiju i Europu tim refrenom i hitom „In Corpore Sano” nastupit će u srijedu, 12. srpnja u Diamond Clubu kod Malinske.

Hit koji je povećao njezinu popularnost, nije jedini uspjeh Konstrakte. Iza tog pseudonima je Ana Đurić, bivša profesionalna arhitektica, a sada pjevačica, skladateljica i autorica tekstova. Kao članica hvaljenog benda Zemlja gruva nastupala je na nekima od najvećih glazbenih festivala u regiji.

Konstrakta je prošle godine predstavljala Srbiju na Eurosongu, gdje je zauzela 5. mjesto, a osvojila je i službenu eurovizijsku nagradu Marcel Bezençon, koja se dodjeljuje najboljoj umjetničkoj izvedbi. Konstraktinu autentičnost i kreativnost njezini pratitelji smatraju osvježavajućom i jedinstvenom, a smisao za konceptualni pristup sličnim onome velike suvremene umjetnice Marine Abramović.

Od početka samostalne karijere 2020. godine, Konstrakta pristupa glazbi koristeći alate multimedije i konceptualne umjetnosti, sudjelujući u stvaranju svakog svog video spota. Glazba je sada prvenstveno postala sredstvo za njezine tekstove u kojima govori o suvremenim društvenim fenomenima.

Nastup popularne srpske glazbenice nije jedini koncert ovog ljeta u Diamondu. Već 19. srpnja u klubu s najboljim pogledom na Kvarner zasvirat će ikone post-punka Interpol, a u pripremi je još intrigantnih iznenađenja.

Ulaznice za koncert Konstrakte dostupne su putem ove poveznice.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X