Krešo i Kisele Kiše i Saša 21 u OKC Palachu na Svjetski dan borbe protiv AIDS-a

Krešo i Kisele Kiše i Saša 21 u OKC Palachu na Svjetski dan borbe protiv AIDS-a

Krešo i Kisele Kiše i Saša 21 nastupaju u riječkom OKC Palachu u subotu 2. prosinca. Početak je najavljen u 20:00 sati.

Prije samih koncerata, posjetitelji će imati priliku sudjelovati u edukativnom dijelu programa uz prikazivanje filma o AIDS-u. Uz to, Udruga Terra će predstaviti svoj program Tripsitters, gdje će djelatnici i volonteri pružiti informacije i materijale za smanjenje štete tijekom noćnih izlazaka. Besplatni čepići za uši, kondomi i druga oprema bit će dostupni kako bi se potaknula sigurnija zabava.

Glazbeni program:

Krešo i Kisele Kiše, poznati po žestokom i veselom punk zvuku, obećavaju nezaboravan performans. Njihovi tekstovi oživljavaju dogodovštine iz svakodnevnog života, a riječka publika već ih smatra svojim miljenicima. Saša21, boogie punk rock trio iz Pule predvođen Saletom Verudom (ex KUD Idijoti), pioniri žanra koji su sami kreirali. Sale i ekipa imaju veliki broj utakmica u nogama i veliki utjecaj na sceni.

Glavni cilj ovog događaja je okupiti zajednicu u zajedničkoj borbi protiv stigme vezane uz AIDS te podići svijest o važnim globalnim pitanjima. Također, želja je pružiti podršku onima koji se bore s ovisnostima i oboljelima od AIDS-a.

Početak događaja je zakazan za 20 sati, a ulaznice su dostupne po cijeni od 3 eura za mlađe od 18 i studente, dok će za sve ostale iznositi 6 eura.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X