Lionheart i Terror u Beču

Lionheart

Lionheart su prešli daleki put od svog osnutka 2004. godine, do pozicije na kojoj se sada nalaze. Nakon brojnih turneja, ulazaka na top-pozicije razno raznih ljestvica, poziva Body Counta da idu s njima open-air festivale i 8 izdanih albuma, bend je ušao u prvu ligu hardcore scene. Mješavina klasičnog hardcorea i metala s elementima hip-hopa jamstvo su za energične nastupe uživo.

Koliko je Lionheart napredovao sigurno potvrđuje i podatak da im je na najnovijoj europskoj turneji Welcome To The West Coast III predgrupa legendarni hardcore bend Terror, predvođen karizmatičnim pjevačem Scottom Vogelom. Terror na ovoj turneji promoviraju najnoviji album “Pain Into Power”.

Osim njih na ovoj turneji nastupaju kanadski hardcore/trash bend Get the Shot i novi metalcore bend Dying Wish. Prodaja karata za turneju je tek počela, a neka mjesta poput Eidhovena, Pariza, Hamburga i Leipziga su već rasprodana, dok je za ostatak turneje najavljeno da je ostao mali broj karata.

Nama najbliže dolaze u Beč, u Simm City 15. listopada.

Karte se mogu nabaviti na https://www.oeticket.com/en/artist/lionheart/?affiliate=B38.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X