Lord of the Dance ponovno u Zagrebu

Lord of the Dance

Najveća irska plesna senzacija, Lord Of The Dance, ponovno će zagospodariti hrvatskim plesnim podijem. Ovi majstori pokreta u zagrebačku Arenu stižu 25. svibnja povodom 25 godina djelovanja u sklopu turneje 2022/2023 na kojoj će prezentirati potpuno novu i zapanjujuću koreografiju.

Od svoje premijere, prije 25 godina, Lord of the Dance Michaela Flatleya postao je najuspješnija plesna turneja u svijetu zabave. Posjetili su više od 1000 mjesta diljem svijeta, pogledalo ih je više od 60 milijuna ljudi u 60 različitih zemalja i na svim kontinentima što ih čini najpopularnijom plesnom produkcijom na svijetu.

Zadivljuju publiku svojom jedinstvenom kombinacijom energičnog irskog plesa, originalne glazbe, pripovijedanja i senzualnosti. Omiljena predstava irskog plesa nadilazi kulturu i jezik, obraća se svima , prelazi granice dobi i spola i upravo je to tajna uspjeha ove nevjerojatne plesne senzacije. Bezvremenska privlačnost učinila je Lord of the Dance jednom od modernih svjetskih čuda, živućom legendom.

Putovanje Lord of the Dance započelo je snom Michaela Flatleya da stvori najveći irski plesni show na svijetu. Iskovan iz njegove ambicije i izvedbe koja je privukla pozornost svijeta na Euroviziji 1994., Lord of the Dance vrhunac je Flatleyevog uvjerenja “ Ništa nije nemoguće. Slijedi svoje snove”.

Lord of the Dance dobio je niz priznanja i oborio kazališne rekorde diljem svijeta. Ova atrakcija donijela je irski ples na svjetsku pozornicu te je katapultirao umjetnost irskog plesa na višu razinu. Dobio je svjetsko priznanje bez presedana i zaronio ravno u srca i umove milijuna diljem svijeta.

Lord of the dance neprekidno ruši sve rekorde u prodaji ulaznica širom svijeta, ostavljajući publiku bez daha, željnu još malo čarolije. Ovi savršeno istrenirani plesači i rekorderi u brzini stepanja, na ovoj turneji donose novu, nikada viđenu koreografiju.

Lord of the Dance (foto: Promo)

Ova turneja, povodom 25 godina postojanja, kreirana je na produkcijski najvišoj mogućoj razini. Obožavatelji mogu očekivati novu postavu, nove kostime i koreografiju uz vrhunsku tehnologiju, specijalne efekte i izvanredni light show. U spektaklu će nastupiti 40 naistaknutijih mladih svjetskih izvođača u režiji Michaela Flatleya te uz novu glazbu Gerarda Fahyja.

Ova najnovija iteracija koja slavi 25 godina, opisana u Los Angeles Timesu kao “Ekstravagantni show” upriličiti će čak 150.000 stepa dok odvodi publiku u mistično vrijeme i mjesto, u nevjerojatno precizan pokret, zaustavljajući dah publike na svakom koraku.

Michael Flatley komentira: “Tako sam uzbuđen što vraćam originalan Lord of the Dance u europske Arene. Osjećam da je ovo najvažnija turneja u našoj 25-godišnjoj povijesti! Povratak umjetnosti je tako nevjerovatno važan. Nadam se da će turneja pomoći obnovi duha i vratiti osmijeh na svačija lica. “

Ulaznice za ovaj plesni spektakl, koji u Zagreb dolazi čak četvrti put, u prodaji su od srijede, 23.11. u 10 sati putem sistema Eventim.

U Zagrebu, za Lord of the Dance show uvijek se tražila ulaznica više, stoga požurite na prodajna mjesta što prije u osigurajte svoje mjesto u Areni Zagreb na izvanrednom plesnom spektaklu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X