Mama ŠČ u subotu besplatno na Crnoj ovci

Crna ovca

Crna ovca – festival janjetine, individualizma, otočne baštine, kulture i sporta ponovno će uljepšati vaš proljetni vikend u Baški na Krku i to od 19. do 21. svibnja. Besplatan program za sve posjetitelje uključuje nekoliko koncerata, među kojima su i Let 3 i Bare i Majke, Jeboton Anasambl i Krešo i Kisele kiše, a u nikad jačem programu je i niz sportskih aktivnosti, kulturnih događaja, predavanje Korada Korlevića… a prvi put će na Crnoj ovci svirati i džezeri.

U toru Crne ovce se čiste papci, češlja vuna i obavljaju posljednje pripreme za najiščekivaniji festival u Baški na otoku Krku, koji počinje u petak i traje do nedjelje. Ovih dana najpopularniji bend Europe i dijela svijeta, LET 3, će u subotu nastupiti na pozornici Crne ovce i to besplatno za sve posjetitelje. Mrle, Prlja i društvo se vesele tom nastupu više nego Euroviziji jer su na Crnoj ovci kao doma. Dan ranije će Bašku razbuditi Goran Bare i Majke, a prvi put ove godine se na Crnoj ovci predstavlja i jazz program. Tako će se u posebno uređenom JAZZ & WINE BARU svirati odličan jazz, nuditi birana krčka vina i mali zalogaji. Svoje jazz umijeće će predstaviti Elvis Stanić & French Touch Accordion Trio i The Mystic Rose Ensemble.

– Crna ovca je spremna i siguran sam da ćemo se zabaviti i uživati u janjetini kao nikad prije. Program je, također, izvrstan i najbogatiji od sada, a za sve naše domaće i goste je program potpuno besplatan. Čujem da su i bašćanski ugostitelji dali sve od sebe da ponude izvrsnu domaću janjetinu na bezbroj načina, pa nema straha da bi nekome bilo dosadno ili da bi ostao gladan. Sretan sam i što ćemo baš na Crnoj ovci otvoriti i obnovljene mrgare na Ljubimeru, što pokazuje koliko pazimo i čuvamo našu baštinu –  ističe Toni Juranić, načelnik općine Baška

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X