Mariza u Lisinskom

Mariza

Internacionalno priznata fado zvijezda Mariza nastupit će u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, 8. travnja 2024. godine. Ova portugalska umjetnica koja je tijekom posljednjih 20 godina osvojila srca ljubitelja glazbe diljem svijeta obećava nezaboravan glazbeni doživljaj.

Mariza je svoju impresivnu karijeru započela prije dva desetljeća, evoluirajući iz lokalne senzacije u Lisabonu do svjetski poznate zvijezde. Njezin prvi album, “Fado em Mim,” objavljen 2001. godine i brzo je osvojio međunarodnu scenu, a Mariza je uskoro postala prepoznatljivo ime na nekim od najprestižnijih svjetskih pozornica uključujući parišku Olympiu, londonski Royal Festival Hall i newyorški Carnegie Hall.

Osim što je nagrađivana brojnim platinastim albumima i priznanjima diljem svijeta, Mariza se ističe i po svojoj autentičnosti i iznimnom glazbenom talentu. Njezin repertoar čvrsto je ukorijenjen u klasičnom i suvremenom fadu, a proširuje se na ponekad uključivanje kapskih morna, brazilskih i španjolskih klasika te drugih tema koje su joj posebno drage.

Najnovije izdanje, “Mariza Sings Amália,” posvećeno je stotoj obljetnici kraljice fada Amálie Rodrigues. Ovaj album predstavlja intrigantan kontrapunkt prema prethodnom “Canta Amália,” s modernijim pristupom koji vješto kombinira trenutno popularne međunarodne glazbene stilove s tradicionalnim elementima.

Ova koncertna poslastica u Lisinskom predstavlja priliku da zagrebačka publika doživi čaroliju Marizinog glasa i izraza, te da uroni u svijet fada na jedinstven način. Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim.hr, a očekuje se da će biti rasprodane brzo, stoga ne propustite priliku doživjeti ovu glazbenu ikonu uživo!

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X