Mašinko u Vintage Industrialu slavi 10. rođendan albuma ‘Svugdje je doma, ali lijepo je najljepše’

Mašinko (Foto: Daniel Gjurček)

Nakon sjajnih koncerata u Tvornici Kulture i na Zagreb Beer Festu, Mašinko za zagrebačku publiku priprema novu feštu za kraj godine. U Vintage Industrial Baru će 21. i 22. studenoga proslaviti 10. rođendan albuma “Svugdje je doma, ali lijepo je najljepše”, koji će odsvirati u cijelosti. Prvoga dana, 21. studenoga, odsvirat će i sve pjesme sa split albuma “Frakturko”, a dan kasnije i sve s izdanja “Majmun godine”.

Ograničeni broj early bird ulaznica po cijeni od 11 eura možete nabaviti od 9. srpnja u Vintage Industrial Baru, Dirty Old Shopu te u sustavu Entrio.hr.

“Kad idemo van”, “Oči pune suzavca” i “Kada vjetar kaže stani” samo su neke od pjesama s albuma o kojem je kritika još prije deset godina pisala kao jednom od najboljih punk rock izdanja domaće scene. Mašinko deset godina kasnije iz koncerta u koncert pjesmama s izdanja “Svugdje je doma, ali lijepo je najljepše” oduševljava publiku, a neke od pjesama koje duže vremena nismo imali priliku poslušati na koncertima, odsvirat će uživo publici u Vintage Industrial Baru. “Frakturko” i “Majmun godine” samo će dodatno začiniti ove dvije koncertne večeri.

U ožujku ove godine bend je velikim koncertom proslavio 15 godina postojanja, ali i objavu izdanja “Pozovite rapsode”. Novim pjesmama nastavili su niz svojih već dobro poznatih singlova neopterećenog pristupa i razigranog zvuka, zbog kojih su i postali poznati kao jedan od najvoljenijih punk bendova nove generacije.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X