Mel Camino u Melinu

Mel Camino

Zagrebačka promocija 5. po redu albuma “Hrčkov krug” goričkog benda Mel Camino koji djeluje na ovim, a i nešto širim prostorima još od 2006. kad su Goricom hodali dinosauri pred kojima su trčali na probe i tako nabijali što fizičku što sviračku kondiciju. Bend je mijenjao postave, ali ne i kolovođu koji se odaziva na ime i prezime Zlatko Majsec.

U bendu znaju da se, iz konteksta materijalne isplativosti albuma radi o još jednom dobrovoljnom financijskom samoubojstvu, ali su bez obzira na to nepopravljivi mazohisti s povremenim sasvim iracionalnim izbojima optimizma. Iz konteksta, važnije, spiritualne isplativosti albuma radi se o muzici kakvu i sami vole slušati i koja godi njihovom uhu, mozgu i duhu. U

Melinu ove subote 26.11. poslušajte koktel skroz novih i skroz starih pjesama ovog benda za kojeg možda niste čuli, ali kojeg ćete nakon ove svirke htjeti ponovno uživo čuti.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X