Mile Kekin Trio u Saxu

Mile Kekin Trio

Mile Kekin Trio je poluakustični sastav s kojim Mile Kekin izvodi pjesme iz svih perioda svog tridesetogodišnjeg autorskog rada. Publika će imati prilku čuti pjesme Hladnog piva kao i s Kekinovih samostalnih albuma, ali i neke kompozicije koje će se tek naći na nadolazećem albumu.

“Sa mnom nastupaju multiintrumentalisti Mark Mrakovčić na akustičnoj gitari i perkusijama, te Danko Krznarić na klavijaturama i električnoj gitari. Namjera mi je u manjim prostorima, u opuštenoj atmosferi s manje decibela zabaviti publiku ne samo svirkom već pogledom iza kulisa poznatih pjesama, za one koje zanima zašto baš Njeno ime provlačim kroz rime, zašto baš Reno 4, a ne recimo Mercedes ili Zastava 101 ili zašto sam napisao pjesmu za Malu, a ne za malog. Kad smo već kod Male, na koncertima će se moći kupiti i istoimena slikovnica, ali i vinile i CD mog prethodnog albuma Kuća bez krova. Veselim se koncertu kao i druženju za šankom nakon svirke”, izjavio je Mile Kekin uoči koncerta.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 12 € (90,21 kn), a na dan koncerta cijena će iznositi 16 € (120,28 kn).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X