MILK u Uraniji

MILK

U Uraniji – prostoru kreacije, 4. veljače u 21 sat bit će održan koncert kvarteta MILK koji će biti sniman za HRT-ovu emisiju Svijet jazza posvećenu upravo 0vom sastavu.

MILK je sastav jazz provenijencije, koji čine vokalistica Maja Rivić, gitarist Luka Čapeta, kontrabasist Žiga Golob i bubnjar Kruno Levačić. MILK improvizira na licu mjesta, u slobodnoj formi, ni iz kakvog konkretnog predloška, već na podlošku vlastitih znanja, iskustava i trenutnog nadahnuća.

Ništa nije uvježbano, unaprijed osmišljeno, cijeli nastup je jedna prekrasna improvizacija, a koja će se sada izvesti u Uraniji – prostoru kreacije.

S obzirom na to da Urania – prostor kreacije ima ograničen broj sjedećih mjesta, organizator moli da svoje mjesto rezervirate slanjem e-maila na [email protected]; u subject e-maila navedite “MILK” te navedite svoje ime i prezime i broj mjesta koja želite rezervirati.

Ulaz na koncert je besplatan, no dobrovoljne donacije za glazbenike su dobrodošle.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X